Instruktion för onlinedeltagande av årsstämma

BRF Salteriet kommer sända årstämman via en videolänk för dem som inte har möjlighet att delta på plats.

För att kunna delta samt rösta är det rekommenderat att sitta med två enheter, en för att delta på mötet där man får bild och ljud och en enhet man röstar via. Det går också bra att sitta vid en dator och samtidigt ha webläsare igång i bakgrunden. Instruktion för röstning samt koder kommer delas ut i början av mötet.

ATT DELTA VIA MOBIL/IPAD/TABLET
För att delta i mötet behöver man ladda ner en app som heter ”Teams” (laddas ner via ”Appstore” eller ”Google play”).
För att ladda ner appen på din iphone/ipad starta ”Appstore” och på Android starta ”Google Play” sök sedan efter ”Teams” (ikonen ser ut enligt den lila ikonen här nedan).

Teams

Alternativt trycker ni på bilden som föreställer eran enhet som tar er direkt till ”Teams”appen på eran telefon/IPad/Tablet.

När ni väl fått appen Teams nerladdad och startat appen så frågar appen efter inloggning. Ni behöver inte logga in. För att koppla upp er till mötet öppnar man webläsaren och anger websideaddressen som står på pappret ni har fått i er postbox. Därefter får ni en fråga som poppar upp på skärmen som säger ”Öppna upp i Teams”.
TeamsTeams


ATT DELTA VIA DATOR/WEBBEN

För er som använder en dator behöver ni endast ange websideaddressen i webläsaren samt välja ”Fortsätt i den här webläsaren” (enligt bild nedan). Strax därpå kan man få frågor om mikrofon och högtalare. Godkänn alla frågor som poppar upp annars får man inget ljud.

Teams